ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Όλες τις θεραπείες που παρέχονται στην Οδοντιατρική Φροντίδα αποφασίζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες του ασθενή και πραγματοποιούνται αφού πρώτα όλες τις επιλογές έχουν πλήρως συζητηθεί και συμφωνηθεί. Στο επίκεντρο της κάθε θεραπείας είναι η επιβεβαίωση ότι ο κάθε ασθενής κατανοεί πλήρως την αιτία της νόσου.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για περισσότερα από τριάντα χρόνια με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας αποκαθιστώντας απώλειες δοντιού.

Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική είναι η απόλυτη στοματική φροντίδα η οποία συνδυάζει και παντρεύει την τέχνη με την επιστήμη ώστε να δημιουργηθεί ενα «αισθητικό χαμόγελο»

Επανορθωτική οδοντιατρική

Όταν έχουμε εκτεταμένη καταστροφή ενός δοντιού για να μπορέσουμε να το ενισχύσουμε και να το διατηρήσουμε στο στόμα, τοποθετούμε μία στεφάνη (γνωστή θήκη).

Οδοντιατρική με Laser

Η εφαρμογή του λέιζερ γίνεται σε κάθε οδοντιατρική μας πράξη. Ξεπερνάμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της κλασσικής χειρουργικής και περνάμε στην ευκολία και ασφάλεια που μας παρέχει η σωστή χρήση του Er:YAG λέιζερ σκληρών & μαλακών ιστών

CBCT 3D CS81003D

Στο ιατρείο μας λειτουργεί CBCT 3D. Στην σύγχρονη εμφυτευματολογία είναι απαραίτητη η ψηφιακή ογκομετρική τομογραφία γιατί προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση των οστών των γνάθων βοηθώντας στο χειρουργικό τομέα.

Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία

Η υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία είναι η διαδικασία όπου με τη χρήση λογισμικού R2Gate πραγματοποιείται εικονικά το σχέδιο θεραπείας της τοποθέτησης του εμφυτεύματος.

Κλείστε ένα ραντεβού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Τεχνολογία

Στο ιατρείο μας λειτουργεί το ψηφιακό πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος τελευταίας γενιάς CS81003D. Είναι ένα μηχάνημα που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πλέον βασικό διαγνωστικό βοήθημα σε προβλήματα των δοντιών και των γνάθων.

Στο ιατρείο μας λειτουργεί το ψηφιακό πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος τελευταίας γενιάς CS81003D. Είναι ένα μηχάνημα που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ο πρωτοποριακό σύστημα LiteTouch Er:YAG οδοντιατρικό laser αλλάζει το πρόσωπο της οδοντιατρικής καθιστώντας την καλή στοματική υγεία πιο εύκολη, βολική και ανώδυνη. Το χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας γιατί έχει εξαιρετικές δυνατότητες τόσο στους μαλακούς όσο και στους σκληρούς οδοντικούς ιστούς.

Με την βοήθεια ου ογκομετρικού τομογράφου και ειδικών σχεδιαστικών προγραμμάτων, για πολύ σύνθετα περιστατικά που η άμεση αποκατάσταση είναι αναγκαία, γίνεται χρήση χειρουργικών ναρθήκων για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων με πολλά πλεονεκτήματα

Στην "Οδοντιατρική Φροντίδα" υπάρχει δυνατότητα λήψης ψηφιακού αποτυπώματος και αποστολής αυτού στα καλύτερα οδοντοτεχνικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Με αυτή την δυνατότητα όλες οι προσθετικές εργασίες μπορούν να γίνουν με σύγχρονα υλικά και φτιαγμένα από σύγχρονα μηχανήματα

Εμφυτεύματα

Στην "Οδοντιατρική Φροντίδα" συνεχώς ενημερωνόμαστε για τα οδοντικά εμφυτεύματα και συνεχώς αναζητούμε της καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για να προσφέρουμε λύσεις άμεσα σε απώλειες μερικών ή πολλών δοντιών. Οι προδιαγαφές των οδοντικών εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούμε είναι οι καλύτερες παγκοσμίως.

  • Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται χωρίς τομές και εκτεταμένους χειρουργικούς τραυματισμούς των ιστών με τις γνωστές επιπτώσεις (αναφέρονται πιο πάνω).
  • Επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση και μειώνεται σημαντικά ο βαθμός της οστικής απορρόφησης στην ακρολοφία του φατνιακού οστού (βιβλιογραφία), γιατί δεν επηρεάζεται η αιμάτωση της περιοχής.
  • Αντιμετωπίζονται περιπτώσεις ασθενών, που αδυνατούν, λόγω προβλημάτων υγείας (επιβεβαρυμμένη γενική υγεία, αντιαιμοπεταλιακή θεραπευτική αγωγή κ.λ.π.) να υποβληθούν σε εκτεταμένες επεμβατικές τεχνικές. Επίσης ασθενών, που δεν επιθυμούν, για διάφορους λόγους να υποστούν επιπτώσεις από την εφαρμογή εκτεταμένων χειρουργικών τεχνικών στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή

Τα αισθητικά αποτελέσματα των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι όμοια με αυτά των φυσικών σας δοντιών. Το χαμόγελό σας μπορεί και γίνεται όμοιο με αυτό που είχατε πάντα και ακόμη καλύτερο.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:30 -21:30
ΤΡ. - ΠΑΡ: 09:00 - 15:30
ΣΑΒ/ΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Newsletter

TOP