Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική ή κοσμητική οδοντιατρική είναι η απόλυτη στοματική φροντίδα η οποία συνδυάζει και παντρεύει την τέχνη με την επιστήμη ‘ώστε να δημιουργηθεί αυτό το οποίο θεωρείται «αισθητικό χαμόγελο» σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες και τα θέλω του ασθενούς.

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις γενικά είναι λεπτές φλούδες που συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών αφού έχει προηγηθεί ελάχιστο τρόχισμά τους, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης. Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα αλλά και τη διάταξη των δοντιών με μια εύκολη για τον ασθενή διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ολοκεραμικές στεφάνες (ολοκεραμικές θήκες)

Πρόκειται για στεφάνες που έχουν πορσελάνινο σκελετό χωρίς καθόλου μέταλλο και καλύπτονται και από ειδικό κεραμικό υλικό πλήρως βιοσυμβατό και ανθεκτικό. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε άψογη αισθητική και φυσικότητα, αποδίδοντας όλες τις λεπτομέρειες ενός φυσικού δοντιού

Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι επικαλύψεις μικρού πάχους (veneers), που τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπιστούν προβλήματα, που αφορούν στο χρώμα ,το σχήμα ή την μορφή των δοντιών.

Είναι συντηρητικές αποκαταστάσεις - σε σύγκριση με τις κλασικές στεφάνες - θήκες (αποκαταστάσεις ολικής κάλυψης). Οι όψεις συνθέτων ρητινών είναι αποκαταστάσεις μερικής κάλυψης , αφού τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα ή και καθόλου.Οι όψεις ρητίνης είναι άμεσες αποκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει, πως μπορούν να τοποθετηθούν σε μία συνεδρία. Με τα νέα υλικά και με ειδικές τεχνικές διαστρωμάτωσης μπορούμε να αναπαράγουμε τις μηχανικές και τις οπτικές ιδιότητες των φυσικών δομών των δοντιών . Έτσι, επιτυγχάνονται εκπληκτικά αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα, που διατηρούνται για πολλά χρόνια.

Λεύκανση

Η λεύκανση είναι η πλέον γνωστή τεχνική με την οποία μπορούμε να τροποποιήσουμε το χρώμα των δοντιών προς το λευκότερο. Γίνεται λεύκανση στο ιατρείο, στο σπίτι με ειδικά ναρθηκάκια ή συνδυασμός των δύο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έγκειται στην καθοδήγηση του οδοντιάτρου και τις ανάγκες του ασθενούς για το τι θα ακολουθηθεί ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτό που χρειάζεται να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι το αποτέλεσμα της λεύκανσης δεν είναι μόνιμο. Η διάρκειά του εξαρτάται από τον τύπο του δοντιού αλλά και από τις συνήθειες του ασθενούς. Η συχνή κατανάλωση τροφίμων και ποτών που περιέχουν χρωστικές αλλά και το κάπνισμα επηρεάζουν δυσμενώς τη μακροχρόνια διατήρηση του αποτελέσματος.

Κλείστε ένα ραντεβού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:30 -21:30
ΤΡ. - ΠΑΡ: 09:00 - 15:30
ΣΑΒ/ΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Newsletter

TOP