Ενδοστοματικός Σαρωτής

Η ψηφιακή αποτύπωση είναι η τελευταία καινοτομία στον χώρο της οδοντιατρικής. Αποτελείται απο το << σκανερ>> που εισάγεται στο στόμα του ασθενούς και μέσα σε λίγα λεπτά έχει τη δυνατότητα να φωτογραφίσει στόμα και δόντια αποτυπώνοντας τα σε μια οθόνη υπολογιστή. Σε αυτό τον υπολογιστή ο οδοντίατρος έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί το αποτύπωμα αλλά και να το στείλει σε όποιον τεχνίτη θέλει και όπου θέλει ψηφιακά.

Για τον ασθενή η αποτυπωση ήταν ανέκαθεν μια διαδικασία δύσκολη.Τα διαφορα αποτυπώθηκα υλικά είτε σε ρευστή-ημιρευστη είτε σε παχύρρευστη μορφή έπρεπε να μείνουν λίγα λεπτά μέσα στο στόμα.Επισης δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκαν πολλαπλά αποτυπώματα μέχρι την ολοκλήρωση της προσθετικης εργασίας
Αξίζει να αναφέρουμε και τους ασθενείς που δεν ανέχονται την κλασικη μέθοδο αποτύπωσης εξαιτίας έντονου αντανακλαστικούς εμετού. Αυτοί οι λόγοι ήταν για πολλούς ασθενείς αποτρεπτικοι στο να ολοκληρώσουν μια προσθετική εργασία.
Με την ψηφιακή αποτύπωση όμως ο ασθενής δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε τίποτα τετοιο. Η διαδικασία είναι γρηγορη εύκολη, απλη και ανώδυνη.
Αυτό λοιπόν το πολύτιμο εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να λειπει από το ιατρειο μας κάνοντας τη δικια μας δουλειά αλλά και την εμπειρία του ασθενούς πιο ευχάριστη από ποτε.

Κλείστε ένα ραντεβού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:30 -21:30
ΤΡ. - ΠΑΡ: 09:00 - 15:30
ΣΑΒ/ΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Newsletter

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΩΤΗΣ

TOP