Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία

Η υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία είναι η διαδικασία όπου με τη χρήση λογισμικού R2Gate πραγματοποιείται εικονικά το σχέδιο θεραπείας της τοποθέτησης του εμφυτεύματος. r2gate 1Η διαδικασία είναι απλή καθώς το μόνο που απαιτείται είναι η λήψη μιας ογκομετρική τομογραφίας μέσα στο οδοντιατρείο και η λήψη του ψηφιακού αποτυπώματος του στόματος του ασθενή. Σε λίγα μόλις λεπτά με την χρήση του ειδικού λογισμικού, έχουμε την ψηφιακή κλινική εικόνα του στόματος του ασθενή τόσο ως προς την οστική απεικόνιση όσο και ως προς την απεικόνιση των μαλακών ούλων. Αφού μελετηθεί η αποκατάσταση και η προσθετική εργασία που θα χρησιμοποιήσουμε, σχεδιάζονται τα ψηφιακό δόντια του ασθενή και βάση αυτών καθορίζεται η ακριβής θέση του εμφυτεύματος. Μετά την επιλογή της ορθότερης θέσης τοποθέτησης των εμφυτευμάτων πάντα σύμφωνα με την βιολογία και λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας του κάθε ασθενή κατασκευάζεται ο ειδικός χειρουργικός νάρθηκας που θα τοποθετηθεί στη γνάθο του ασθενή και θα μας οδηγήσει στην ασφαλή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι:

  • Προβλεψιμότητα της προσθετικής εργασίας
  • Αποφυγή περίπλοκων χειρουργικών σχεδίων με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις πιο οικονομικά σχέδια θεραπείας
  • Ανάλυση της ποιότητας του οστού πριν την επέμβαση
  • Προσθετική αποκατάσταση εμφυτεύματος ακόμη και σε μία μέρα
  • Σχεδιασμός άμεσης ψηφιακής προσθετική εργασίας.
  • Λιγότερος μετεγχειρητικό πόνος

Με το καινοτόμο λογισμικό R2Gate έχουμε την δυνατότητα για ακριβή σχεδιασμό και μελέτη του σχεδίου θεραπείας του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Η μοναδική λειτουργία με αναγνώριση της ποιότητας του οστού πριν από το χειρουργείο μας βοηθά να επιλέξουμε το ιδανικό σχέδιο θεραπείας ακόμη για τους πιο απαιτητικούς ασθενείς. Μπορούμε έτσι την μέρα του χειρουργείου ο ασθενής να φύγει από την Οδοντιατρική φροντίδα με την τελική προσθετική αποκατάσταση

Σκοπός της καθοδηγούμενής εμφυτευματολογίας είναι η άμεση προσθετική αποκατάσταση του στόματος του ασθενή. Δηλαδή την ημέρα της τοποθέτησης του εμφυτεύματος ο ασθενής να φύγει από το οδοντιατρείο έχοντας είτε μία προσωρινή είτε την τελική προσθετική εργασία.

Κλείστε ένα ραντεβού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:30 -21:30
ΤΡ. - ΠΑΡ: 09:00 - 15:30
ΣΑΒ/ΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Newsletter

TOP