Τεχνική PRGF

H Τεχνική PRGF(άθροισμα πλούσιο σε αιμοπετάλια - αυξητικούς παράγοντες) ανοίγει νέες προοπτικές στην οδοντιατρική, για επιτάχυνση και βελτίωση της φυσικής επούλωσης των τραυμάτων. Τα συμπυκνωμένα αιμοπετάλια στο PRP περιέχουν τεράστια αποθέματα βιοδραστικών πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων και των αυξητικών παραγόντων, που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτάχυνση της επούλωσης και της αναγέννησης των ιστών .
Το ιατρείο μας έχει εξειδικευθεί και στην εφαρμογή της τεχνικής PRGF(αυξητικοί παράγοντες αιμοπεταλίων), που συνίσταται στην συλλογή φλεβικού αίματος από τον ασθενή και στην παραγωγή μέσω φυγοκέντρισης αυξητικών παραγόντων από τα αιμοπετάλια. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμβάπτιση των εμφυτευμάτων πριν την τοποθέτησή τους στο οστό,επιταχύνοντας την οστεοενσωμάτωση και την επούλωσή τους. Μπορεί επίσης το υλικό από την φυγοκέντριση του αίματος να ενεργοποιηθεί με χλωριούχο νάτριο 10% στους 37ο βαθμούς κελσίου και είτε να αναμιχθεί με υλικά μοσχευμάτων επιταχύνοντας την αναγέννηση και επούλωση, είτε να παραχθεί μεμβράνη κολλαγόνου, που χρησιμοποιείται για κάλυψη μοσχευμάτων και εμφυτευμάτων.

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σε περιστατικά ασθενών, που εφαρμόζονται αυξητικές τεχνικές ανάπλασης του οστού, για να επιτύχουμε λιγότερες επιπλοκές, καλύτερη επούλωση, υψηλότερη προβλεψιμότητα και ταχύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή των αναπλαστικών τεχνικών.

Κλείστε ένα ραντεβού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Τεχνολογία

Στο ιατρείο μας λειτουργεί το ψηφιακό πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος τελευταίας γενιάς CS81003D. Είναι ένα μηχάνημα που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πλέον βασικό διαγνωστικό βοήθημα σε προβλήματα των δοντιών και των γνάθων.

Στο ιατρείο μας λειτουργεί το ψηφιακό πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος τελευταίας γενιάς CS81003D. Είναι ένα μηχάνημα που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ο πρωτοποριακό σύστημα LiteTouch Er:YAG οδοντιατρικό laser αλλάζει το πρόσωπο της οδοντιατρικής καθιστώντας την καλή στοματική υγεία πιο εύκολη, βολική και ανώδυνη. Το χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας γιατί έχει εξαιρετικές δυνατότητες τόσο στους μαλακούς όσο και στους σκληρούς οδοντικούς ιστούς.

Με την βοήθεια ου ογκομετρικού τομογράφου και ειδικών σχεδιαστικών προγραμμάτων, για πολύ σύνθετα περιστατικά που η άμεση αποκατάσταση είναι αναγκαία, γίνεται χρήση χειρουργικών ναρθήκων για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων με πολλά πλεονεκτήματα

Στην "Οδοντιατρική Φροντίδα" υπάρχει δυνατότητα λήψης ψηφιακού αποτυπώματος και αποστολής αυτού στα καλύτερα οδοντοτεχνικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Με αυτή την δυνατότητα όλες οι προσθετικές εργασίες μπορούν να γίνουν με σύγχρονα υλικά και φτιαγμένα από σύγχρονα μηχανήματα

Εμφυτεύματα

Στην "Οδοντιατρική Φροντίδα" συνεχώς ενημερωνόμαστε για τα οδοντικά εμφυτεύματα και συνεχώς αναζητούμε της καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για να προσφέρουμε λύσεις άμεσα σε απώλειες μερικών ή πολλών δοντιών. Οι προδιαγαφές των οδοντικών εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούμε είναι οι καλύτερες παγκοσμίως.

  • Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται χωρίς τομές και εκτεταμένους χειρουργικούς τραυματισμούς των ιστών με τις γνωστές επιπτώσεις (αναφέρονται πιο πάνω).
  • Επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση και μειώνεται σημαντικά ο βαθμός της οστικής απορρόφησης στην ακρολοφία του φατνιακού οστού (βιβλιογραφία), γιατί δεν επηρεάζεται η αιμάτωση της περιοχής.
  • Αντιμετωπίζονται περιπτώσεις ασθενών, που αδυνατούν, λόγω προβλημάτων υγείας (επιβεβαρυμμένη γενική υγεία, αντιαιμοπεταλιακή θεραπευτική αγωγή κ.λ.π.) να υποβληθούν σε εκτεταμένες επεμβατικές τεχνικές. Επίσης ασθενών, που δεν επιθυμούν, για διάφορους λόγους να υποστούν επιπτώσεις από την εφαρμογή εκτεταμένων χειρουργικών τεχνικών στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή

Τα αισθητικά αποτελέσματα των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι όμοια με αυτά των φυσικών σας δοντιών. Το χαμόγελό σας μπορεί και γίνεται όμοιο με αυτό που είχατε πάντα και ακόμη καλύτερο.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:30 -21:30
ΤΡ. - ΠΑΡ: 09:00 - 15:30
ΣΑΒ/ΚΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Newsletter

TOP